Ontdek acties

Camerabewaking

Wij kunnen de complete camerabeveiliging realiseren voor uw woning of bedrijfspand.

Camerabewaking

Een bewakingssysteem dat tegenwoordig niet meer weg te denken is, is een camerasysteem of CCTV-systeem.

Camerabewaking: uw ogen in en rond uw pand

Vindt u het eng om ’s avonds uw deur te openen zonder dat u weet wie ervoor staat? Wilt u een zicht hebben op alle ruimtes in uw bedrijf? Of wilt u winkeldiefstallen voorkomen en registeren? Kies dan voor een bewakingssysteem met camerabewaking. Het geeft u een veilig gevoel om te zien wie er zich in en rond uw woning, winkel of bedrijf begeeft.

Camerabewaking: meer veiligheid + preventie

Met camerabewaking krijgt u op elk moment zicht op alle ruimtes van uw woning, winkel of bedrijf. Camerabewaking heeft een ontradend effect: het ontmoedigt inbrekers en dieven. Wilt u uw veiligheid nog meer verhogen? Dan combineert u uw camerabewaking eenvoudig met een inbraakbeveiligingssysteem en toegangscontrole . Zo creëert u de perfecte beveiliging voor uw woning , winkel of bedrijf.

Camerabewaking: altijd en overal zicht op uw eigendom 

Bent u niet thuis, maar wilt u toch weten wie er bij u heeft aangebeld? Wilt u in het weekend kijken of er enige activiteit is in en rondom uw bedrijf? Geen enkel probleem! Dankzij de innovatieve technologie van onze camerabewaking kunt u zelf beelden oproepen via uw pc of smartphone, waar u ook bent. U hebt dus altijd zicht op uw eigendom. Hiernaast kunnen camera’s aangesloten worden op onze meldkamer. Waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en tot actie kunnen overgaan op momenten dat dit nodig is.
iphone-7-300x151
Camerabewaking: talloze toepassingen
Camera’s zijn veelzijdige registratietools, u kunt ze ook inzetten voor communicatie- en besturingsdoeleinden. Zo bieden ze een meerwaarde in de beveiliging van elk pand.

  • Uw woning

Met camerabewaking beschermt u niet alleen uw eigendom, maar verhoogt u ook de veiligheid van u en uw gezin. Camerabewaking voorkomt een inbraak in uw woning dankzij het ontradende effect en verhoogt de pakkans van ongenode gasten.

  • Uw winkel

Camerabewaking is een uitstekende preventiemaatregel. Installeert u camerabewaking in uw winkel? Dan wint u twee keer! Het aantal winkeldiefstallen neemt af én dankzij de camera kunt u dieven identificeren. Zo creëert u een veilig gevoel voor u, uw medewerkers én uw klanten.

  • Uw bedrijf

Wat gebeurt er in en rond uw bedrijf wanneer u er niet bent? Met camerabewaking krijgt u heel eenvoudig het antwoord op die vraag. U hebt op elk moment zicht op wat er zich afspeelt binnen en buiten uw bedrijf. Krijgt u een levering als er niemand in het bedrijf aanwezig is? Dan kunt u de toegangspoort tot uw terrein vanuit de meldkamer laten openen. Zo gebeurt de levering onder het toeziende oog van de camera.

Verhoog uw veiligheid en installeer camerabewaking. Neem vrijblijvend contact op met Blicon Varel voor meer informatie over uw mogelijkheden.

Offerte?

Vraag hier een offerte aan.