Camerabewaking

Wij kunnen de complete camerabewaking realiseren voor uw woning of bedrijfspand.

Wat gebeurt er in en rond uw woning, bedrijf of winkel, wanneer u er niet bent? Met camerabewaking krijgt u antwoord op deze vraag. Camera’s geven zicht op alle ruimten, ook op plaatsen waar niet doorlopend iemand aanwezig is. Verder is cameraobservatie op vele manieren te combineren met inbraakbeveiliging en toegangscontrole; precies wat we bedoelen met het totale beveiligingsconcept.

Beelden bekijken via uw app

De beelden van uw camerasysteem zijn te bekijken via een monitor of PC, maar ook van op afstand via uw smartphone of tablet. Daarnaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op de meldkamer (video-verificatie), waardoor de beelden 24 uur per dag kunnen worden oproepen en er actie ondernomen kan worden op momenten dat het nodig is.

Waarom camerabewaking

Camerabewaking heeft een ontradend effect: het ontmoedigt inbrekers en dieven, maar biedt ook bewijsmateriaal indien er zich toch criminele praktijken hebben voorgedaan en verhoogt daarmee de pakkans!

In combinatie met een alarmsysteem kan een camerasysteem ook dienst doen als verificatiemiddel. Wanneer u een alarmmelding krijgt van uw app, kan u de melding meteen verifiëren via uw camerabeelden en de nodige actie ondernemen.

Ons aanbod

We beschikken over een ruim assortiment camera’s en bepalen wat het perfecte product is, afhankelijk van de gewenste resolutie, de omgeving en de doeleinden.

Ook zijn de camera’s verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo bewijzen we dat beveiliging ook esthetisch kan zijn!

Wilt u meer informatie?