Ontdek acties

Service en onderhoud

Als professioneel bedrijf beschikt Blicon-Varel over een eigen 24-uurs (en 7 dagen per week) service- en onderhoudsafdeling.

Service en onderhoud

Als Bosec en Incert gecertificeerd en MBZ-erkend beveiligingsbedrijf hebben wij de mogelijkheid om alle producten en diensten conform de geldende eisen aan te bieden, te leveren en de daarop noodzakelijke nazorg te verlenen.

Unieke 24-uurs serviceorganisatie

Blicon-Varel beschikt over een eigen 24-uurs (7 dagen per week) service- en onderhoudsafdeling. Om de continuïteit van uw systeem te waarborgen kunt u bij storingen een beroep doen op ons serviceteam. Zij dragen zorg voor reparaties en herstel of vervanging bij defect.

Modificaties en uitbreiding
Daarnaast zorgt ons serviceteam voor eventuele aanpassingen en/of uitbreidingen aan uw beveiligingssysteem, bijvoorbeeld naar aanleiding van een verbouwing.

Serviceabonnement

Wij controleren uw beveiligingssysteem preventief tijdens het jaarlijks onderhoud. Dit om de goede werking en de levensduur van uw systeem te waarborgen. Dankzij jaarlijks onderhoud wordt de kans op storingen en nodeloze alarmen tot een minimum beperkt.

Uw beveiligingssysteem altijd up-to-date

Niet alleen wordt naar de werking van uw systeem gekeken, ook wordt de doormelding naar de meldkamer gecontroleerd en wordt er gekeken of er geen zaken het detectieveld van de melders belemmeren. Ook kan het zijn dat de beveiliging na een verbouwing niet meer toereikend is en uitgebreid of aangepast dient te worden, bijvoorbeeld door een nieuw geplaatste scheidingswand.

Uw voordelen van een serviceabonnement:

  • Jaarlijkse controle van uw beveiligingssysteem.
  • 24/7 beschikbaarheid van onze technici.
  • Onderdelen voor u in voorraad.

Storing aanmelden
of onderhoud afmelden?

Ga naar de pagina van onze Servicedesk.

Offerte?

Vraag een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.