Registratie camerabeelden

01/09/2021

Sinds 25/05/2018 dient iedereen die een camerabewakingssysteem bezit, deze bewakingscamera’s te registreren via www.aangiftecamera.be

Ook indien u dit voordien al deed bij de toenmalige privacy commissie (CBPL), bent u toch verplicht opnieuw te registreren via deze website. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Iedereen had een periode van 2 jaar om zich in regel te stellen. Ondertussen is deze overgangsperiode verstreken op 25/05/2020.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website van Besafe. 

Regelgeving rookmelders

20/08/2021

Als u geen rookmelder(s) in je woning heeft, riskeert u vanaf 2021 dat uw woning ongeschikt verklaard kan worden.

Sinds 1 januari 2020 geldt een verplichting voor alle woningen in Vlaanderen dat ze moeten beschikken over een rookmelder op elke verdieping. Sinds 1 januari 2021 is het aantal controles hieromtrent enorm gestegen en zullen de gevolgen ernstiger worden. Wie niet beschikt over voldoende rookmelders heeft kans dat zijn/haar woning woning-ongeschikt verklaard wordt.

Rookmelders redden levens, het is maar logisch dat we steeds strenger worden.

De Tijd - 28/07/2020

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. meer informatie : info@blicon.com