Inbraakbeveiliging: Voel je veilig

Bij optimaal wooncomfort speelt veiligheid een cruciale rol. Om thuis ongestoord te kunnen genieten in een ontspannen sfeer, is het van groot belang dat u zich in en rondom huis veilig voelt. 

Wij zijn ruim 40 jaar gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem aangepast aan uw woning.

Waarom een inbraakalarm?

Per jaar worden er ruim 120.000 inbraken gepleegd, zowel ‘s nachts als overdag. Een inbraak kan meer consequenties hebben dan u van te voren kunt bedenken. Zowel financieel, maar ook emotioneel moet u rekening houden met schade. Het alarmsysteem in uw huis zorgt ervoor dat u en uw persoonlijke bezittingen veilig zijn. 

Advies op maat

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bedrade en draadloze inbraakinstallaties. Hierdoor kunnen we in al uw wensen en eisen voorzien, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.

Aangezien geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. 

Draadloos alarmsysteem

Sta altijd en overal in contact met uw pand via ons draadloos alarmsysteem. Dit pakket kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden, aangepast aan uw wensen. 

Bedienen met een app

De meeste van onze systemen kan u bedienen met een app op uw smartphone of tablet. Op die manier staat u altijd en overal in verbinding met uw systeem, kan u in- en uitschakelen van op afstand en kan u steeds het logboek raadplegen. 

Wat als uw alarm afgaat?

Indien u een abonnement op onze meldkamer heeft, wordt u of een contactpersoon op de hoogte gebracht wanneer uw alarmsysteem een melding geeft. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. Onze centralisten beoordelen de situatie en coördineren opvolging van de alarmmelding.

Wilt u meer informatie?