Unieke 24-uurs serviceorganisatie

Blicon-Varel beschikt over een eigen 24-uurs (7 dagen per week) service- en onderhoudsafdeling. Om de continuïteit van uw systeem te waarborgen kunt u bij storingen een beroep doen op ons serviceteam. Zij dragen zorg voor reparaties en herstel of vervanging bij defect.

Serviceabonnement

Wij controleren uw beveiligingssysteem preventief tijdens het jaarlijks onderhoud. Dit om de goede werking en de levensduur van uw systeem te waarborgen. Dankzij een jaarlijks onderhoud wordt de kans op storingen en nodeloze alarmen tot een minimum beperkt.

Bovendien bent u als eigenaar van een alarmsysteem verplicht, uw systeem jaarlijks te onderwerpen aan een onderhoud.

Uw beveiligingssysteem altijd up-to-date

Niet alleen wordt naar de werking van uw systeem gekeken, ook wordt de eventuele doormelding naar de meldkamer gecontroleerd en wordt er gekeken of er geen zaken het detectieveld van de melders belemmeren. Ook kan het zijn dat de beveiliging na een verbouwing niet meer toereikend is en uitgebreid of aangepast dient te worden, bijvoorbeeld door een nieuw geplaatste scheidingswand.

Uw voordelen van een serviceabonnement

Sta altijd en overal in contact met uw pand via ons draadloos alarmsysteem. Dit pakket kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden, aangepast aan uw wensen. Bovendien is dit systeem te bedienen met een app op uw smartphone of tablet. 

Contact: Servicedienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.