Ontdek acties

Ervaren onderhoudsmonteur

Wegens de groei van Blicon zijn wij op zoek naar een energieke ervaren monteur voor onderhoud en installatie van inbraakinstallaties en CCTV-systemen.

Ervaren onderhoudsmonteur

Blicon-Varel Beveiliging is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van beveiliging en bewaking. Met een brede dienstverlening die bestaat uit onder andere inbraakbeveiliging, branddetectie, camera-observatie, een eigen particuliere meldkamer (PAC) en specialisten op het gebied van service en onderhoud bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door de brede dienstverlening zijn wij altijd in staat onze klanten breed te adviseren en daadwerkelijk de beste oplossing te bieden. Bovendien gaat de organisatie complexe opdrachten waarbij de nieuwste technische mogelijkheden worden ingezet niet uit de weg. Blicon-Varel Beveiliging is een erkend MBZ gecertificeerd beveiligingsbedrijf, BOSEC erkend branddetectiebedrijf.

Wegens de groei van Blicon-Varel Beveiliging zijn wij op zoek naar een energieke:

Ervaren monteur

Voor het onderhoud en de installatie van inbraakinstallaties en CCTV-systemen

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en installeren van diverse beveiligingssystemen bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Naast het onderhouden van de systemen ben je in staat om de klanten te adviseren en de administratie van je eigen klanten op orde te houden. Hierbij kan je denken aan toetsen of de installatie nog voldoet aan de geldende regelgeving (zoals bij inbraak de VRKI), of het verzorgen van technische tekeningen van de bestaande of nog aan te leggen installaties.

Functie eisen
Als onderhoudsmonteur ben je in het bezit van je een opleiding A2 of A1 elektriciteit en heb je 2 jaar relevante werkervaring.

Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring in het installeren dan wel onderhouden van brandmeldinstallaties en beschik je over de bijbehorende diploma’s. Je bent flexibel in de werktijden en vindt het leuk om met klanten in contact te komen om zo de wens van de klant te vertalen naar techniek. Collega’s vinden het prettig om met jou samen te werken, je bent representatief richting de klant. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en ben je handig met computers.

Wat bieden wij?
Blicon-Varel vindt het belangrijk medewerkers aan de organisatie te binden. Daarom bieden wij je een uitdagende en dynamische functie waarbij je de mogelijkheid hebt te werken met de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris passend bij de zwaarte van de functie. Uiteraard bieden we je een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Tenslotte bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om opleidings- en scholingstrajecten te volgen omdat jouw ontwikkeling parallel loopt met die van Blicon-Varel.

Sollicitatie en inlichtingen
Contactpersoon voor deze vacature is Tom Geentjens. We horen graag waarom je bij Blicon-Varel zou willen werken. Mochten er vragen zijn, kan je contact opnemen met Tom via telefoonnummer +32 14 61 69 59.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de functie, stuur dan je motivatie en C.V. naar t.geentjens@blicon.com.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt door ons niet op prijs gesteld.