Ontdek acties

Installatiemonteur

Installatiemonteur voor brand-, inbraak,- en beveilingssystemen bij Blicon-Varel

Installatiemonteur

Blicon-Varel security is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van beveiliging en bewaking. Met een brede dienstverlening die bestaat uit onder andere inbraakbeveiliging, branddetectie, camera-observatie, een eigen meldkamer en specialisten op het gebied van service en onderhoud bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door de brede dienstverlening zijn wij altijd in staat onze klanten breed te adviseren en daadwerkelijk de beste oplossing te bieden. Bovendien gaat de organisatie complexe opdrachten waarbij de nieuwste technische mogelijkheden worden ingezet niet uit de weg. Blicon-Varel security is een erkend MBZ, Incert gecertificeerd beveiligingsbedrijf, BOSEC erkend branddetectiebedrijf.

Wegens de groei van Blicon-Varel security zijn wij op zoek naar een energieke:

Installatiemonteur

Voor het de installatie van inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties en camerabewakingssystemen

Als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van diverse beveiligingssystemen zoals inbraak-, brand-, toegangscontrole- en camerabewakingssystemen bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Naast het installeren van de systemen ben je in staat om de klanten te adviseren en de administratie van je eigen klanten op orde te houden. Hierbij kan je denken aan het verzorgen van technische tekeningen van de bestaande of nog aan te leggen installaties.

Functie eisen

Als installatiemonteur ben je minimaal in het bezit van een opleiding A2 of A1 elektriciteit. Je beschikt daarnaast minimaal over je A2-diploma. Bij voorkeur heb je ervaring met het aanleggen van elektrotechnische installaties of ben je werkzaam geweest in het onderhoud hiervan. Je bent flexibel in de werktijden en vindt het leuk om met klanten in contact te komen om zo de wens van de klant te vertalen naar techniek. Collega’s vinden het prettig om met jou samen te werken, je bent representatief richting de klant.  Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B, en ben je handig met computers.

Wat bieden wij?

Blicon-Varel security vindt het belangrijk medewerkers aan de organisatie te binden. Daarom bieden wij je een uitdagende en dynamische functie waarbij je de mogelijkheid hebt te werken met de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris passend bij de zwaarte van de functie. Uiteraard bieden we je een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Tenslotte bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om opleidings- en scholingstrajecten te volgen omdat jouw ontwikkeling parallel loopt met die van Blicon-Varel Beveiliging.

Interesse?

Contactpersoon voor deze vacature is Tom Geentjens. We horen graag waarom je bij Blicon-Varel zou willen werken. Mochten er vragen zijn over de functie of met betrekking tot de procedure, kun je contact opnemen met Tom via telefoonnummer +32 14 61 69 59.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt door ons niet op prijs gesteld.