Ontdek acties

Meldkamer

Met een aansluiting op onze 24-uur bemande meldkamer, bent u altijd verzekerd van adequate opvolging van uw alarmmelding.

Meldkamer

In deze tijd van lage sociale controle en een overbezet politiekorps heeft een op zichzelf staand alarmsysteem onvoldoende toegevoegde waarde. Binnen het total security management van Blicon-Varel vindt u onze eigen meldkamer, zodat u altijd verzekerd bent van adequate opvolging van uw alarm.

De meldkamer

Bij de meldkamer komen alle signalen binnen die een inbraak- of brandinstallatie verzendt. Dit betekent dat alle in- en uitschakelingen worden geregistreerd. Ook wordt er eens per 24 uur gecontroleerd of de verbinding tussen uw systeem en de meldkamer nog functioneert.

Direct actie

Wanneer een alarmmelding binnenkomt op de meldkamer, bent u ervan verzekerd dat er meteen actie wordt ondernomen. Of het nu gaat om inbraak, brand of andere meldingen, onze centralisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met uw veiligheid.

Bij binnenkomst van een melding wordt meteen actie ondernomen volgens een samen met u vastgesteld protocol. Onze deskundige centralisten begeleiden u of roepen een bewakingsdienst op en schakelen indien nodig andere hulpdiensten in.

Uw voordelen van meldkameraansluiting:

  • Geen stemcomputer.
  • U krijgt een alarmmelding niet via een voice respons systeem binnen, maar onze centralist handelt de melding persoonlijk af. Zo kunnen we iedere situatie afzonderlijk beoordelen, u persoonlijk begeleiden en de nodige actie ondernemen.
  • Korte wachttijden.
  • Er wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week op uw bezittingen gelet.

Opvolgen van alarmmeldingen

Maakt u gebruik van onze surveillantendienst voor alarmopvolging, dan hoeft u er zelf niet op af wanneer er een melding binnenkomt. Onze surveillanten zijn na een alarmmelding snel ter plaatsen, bekijken de situatie en nemen direct actie.

Offerte?

Vraag hier uw offerte aan