Wie zijn wij?

Blicon-Varel Security is een familiebedrijf met landelijke spreiding en meer dan 35 jaar ervaring in de beveiligingswereld. Inmiddels is de tweede generatie aan de slag in het bedrijf. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak en bouwen een vertrouwensband op met onze klanten. We verzorgen uw beveiliging van A tot Z: vanaf de opname ter plaatse tot het onderhouden van uw installatie. Al meer dan 5.000 klanten vertrouwen op als hun beveiligingspartner.

Met een enthousiast team van meer dan 15 beveiligingsspecialisten hebben we voor elk pand de perfecte beveiligingsoplossing.

Onze technici zijn steeds op de hoogte van innovaties en worden op regelmatige basis bijgeschoold.

Waarom kiezen voor Blicon-Varel Security?

Ervaring en expertise

We hebben meer dan 35 jaar ervaring in inbraakbeveiliging, camerabewaking en branddetectie voor zowel particulieren als bedrijven. 

We zijn een familiebedrijf waar kennis wordt doorgegeven van generatie op generatie. Bovendien beschikken we over alle nodige vergunningen, zoals INCERT en BOSEC. 

Persoonlijk

We kiezen steeds voor een persoonlijke aanpak. Op die manier kunnen we een vertrouwensband opbouwen. We komen ter plaatse om uw wensen en noden te bekijken en gaan vanaf daar samen het traject in.

We werken steeds enkel met ons team om de beste service te garanderen!

A tot Z

Wij nemen al uw zorgen uit handen en voorzien totaalconcepten: van het uitwerken van de vrijblijvende offerte tot het installeren en onderhouden van uw systeem.

Ook staan we 24/7 paraat om eventuele storingen op te lossen en hebben we de mogelijkheid om het systeem aan te sluiten op de meldkamer en eventueel te voorzien van alarmopvolging.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.