Onze aanbiedingen

Hieronder vindt u een aantal van onze basispakketen. Deze zijn uiteraard steeds uitbreidbaar en aan te passen aan uw noden en wensen.

Het bekabelde alarmsysteem bestaat uit een centrale, een codeklavier, 4 detectoren en een binnen- en buitensirene. Het systeem is steeds van op afstand te bedienen met een app. Het systeem is steeds uit te breiden met extra detectoren, magneetcontacten en eventueel rookmelders.

incl. montage, excl. BTW

Dit pakket kan volledig draadloos geplaatst worden en bestaat uit een centrale, 2 detectoren, een magneetcontact en een binnensirene. Ook dit systeem kan u bedienen via een app en is uitbreidbaar met verschillende componenten.               

incl. montage, excl. BTW

Ons basispakket bestaat uit 4 camera’s met een 4-kanaalsrecorder. De camera’s zijn te verkrijgen in zwart, grijs of wit. De beelden zijn steeds te bekijken via een app op uw smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om de beelden te raadplegen via een PC of op een monitor.

excl. montage, excl. BTW

Het pakket bestaat uit een brandmeldcentrale, 4 optische rookmelders, een drukknop en een sirene. Indien er een verzekeringseis is of brandweerverslag, komen wij graag ter plaatse om de juiste risicoanalyse te maken en een offerte op maat uit te werken.

excl. montage, excl. BTW

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.