Voel je veilig

Bij optimaal ondernemingsschap speelt veiligheid een cruciale rol. Een inbraak brengt zowel materiële als emotionele schade met zich mee. En heeft u al eens gedacht aan de financiële gevolgen op lange termijn? Uw productieproces staat langere tijd stil, personeel is werkonbekwaam, …

Wij zijn ruim 35 jaar gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem aangepast aan uw noden en wensen.

Onze systemen zijn ook bedienbaar met een badge. Dit is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar ook handig. Zo weet u perfect wie heeft in- en uitgeschakeld en hoe laat.

Advies op maat

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak: onze beveilgingsexpert komt steeds ter plaatse om uw noden en wensen samen te bekijken. Aangezien geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. 

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.