Bekabeld en draadloos

Heeft u juist een nieuwbouw geplaatst of alles laten opschilderen? Wilt u uitbreiden, maar is het niet mogelijk om bekabeling te leggen? Geen probleem! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in zowel bedrade als draadloze inbraakinstallaties. Onze draadloze systemen zijn overal makkelijk te plaatsen, zonder zichtwerk!

Onze systemen bestaan uit zowel detectiepunten als contacten en kunnen uitgebreid worden met rookmelders! Ieder systeem wordt voorzien van een binnen- en buitensirene: het perfecte middel om inbrekers af te schrikken en de omgeving te alarmeren.

Bedienen met app

De meeste van onze systemen kan u bedienen met een app op uw smartphone of tablet. Op die manier staat u altijd en overal in verbinding met uw systeem, kan u in- en uitschakelen van op afstand en kan u steeds het logboek raadplegen. Bovendien kan u de app op maat instellingen en kiezen van welke meldingen u een pushbericht wilt ontvangen!

Hoogwaardig design

Wij bewijzen met onze systemen dat beveiliging ook esthetisch kan zijn. We bekijken graag in overleg met u wat de mogelijkheden zijn en welke componenten het beste passen in uw interieur.

Wij werken met verschillende leveranciers samen, waardoor we een groot en kwalitatief aanbod hebben. Zo vinden we steeds de gepaste oplossingen voor u.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.