Voel je veilig

Bij optimaal wooncomfort speelt veiligheid een cruciale rol. Om thuis ongestoord te kunnen genieten in een ontspannen sfeer, is het van groot belang dat u zich in en rondom huis veilig voelt. Maar ook wanneer u van huis bent, wilt u 24/7 een gerust gevoel!

Wij zijn ruim 35 jaar gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem aangepast aan uw noden en wensen.

Waarom een inbraakalarm?

Per jaar worden er ruim 120.000 inbraken gepleegd en nog meer pogingen gepleegd, zowel ‘s nachts als overdag. Een inbraak kan meer consequenties hebben dan u van te voren kunt bedenken. Zowel financieel, maar ook emotioneel moet u rekening houden met schade. Het alarmsysteem in uw huis zorgt ervoor dat u en uw persoonlijke bezittingen veilig zijn. 

Rookmelders

Onze alarmsystemen zijn uitbreidbaar met rookmelders. Op die manier wordt u tijdig gealarmeerd van een beginnende brand, ook wanneer u niet thuis bent. Doordat de rookmelders zijn aangesloten op het systeem, kunnen de batterijen nooit plat zijn en bent u verzekerd van een goede werking. Wist u trouwens dat het sinds 1 januari 2020 verplicht is om uw woning te voorzien van rookmelders?

Advies op maat

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak: onze beveiligingsexpert komt steeds ter plaatse om uw noden en wensen samen te bekijken. Aangezien geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. 

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.